Digitale Administratieve Dienstverlening

Op ons nieuwe centrale platform inclusief app (Apple & Android) kan je op acht verschillende manieren je facturen, bonnen en andere relevante documenten aanleveren. Wij krijgen automatisch een notificatie wanneer dit gebeurt. Alle communicatie kan via de applicatie verlopen; hierdoor blijft alles centraal, up-to-date en overzichtelijk. Handig.

Kwartaal
Omzetbelasting

Ieder kwartaal stellen wij aan de hand van de aangeleverde gegevens een aangifte omzetbelasting op die we daarna ook indienen. Voor u is deze aangifte te zien op ons centrale platform via de eerder genoemde app. Vragen over BTW tarieven en leveringen van diensten en goederen naar het buitenland kunt u uiteraard ook gerust aan ons stellen.

De Financiële
Jaarrekening

Na afloop van het boekjaar maken we de jaarrekening op. Dit doen we aan de hand van de aangeleverde gegevens, soms is het nodig om nog extra informatie van u door te krijgen. De jaarrekening is het document waar het totaal van de cijfers van je onderneming in staan. Dit stuk is onder andere van belang als je een lening wilt aanvragen of als je een hypotheek wilt krijgen. Het verzorgen van uw jaarstuk maakt onderdeel uit van onze pakketprijzen.

Overige
Publicatiestukken

Naast de jaarrekening zijn sommige ondernemingen ook verplicht om andere publicatiestukken in te leveren bij de Kamer van Koophandel zodat derden deze kunnen raadplegen. Dit is onder andere het geval bij een besloten vennootschap (B.V.). Ook deze stukken kunnen wij opmaken en maken onderdeel van de pakketprijzen.

Loonadministratie
en meer

Loonadministratie is een vak apart. De vele wijzigingen in een personeelsbestand en de verschillende regelingen binnen de loonbelasting hebben ervoor gezorgd dat de loonadministratie een specialisatie is geworden. Wij werken samen met een specialist op dit gebied, een salarisbureau met veel ervaring een een goede staat van dienst. Wij zijn uw contactpersoon zodat u niet met verschillende partijen te maken krijgt. Wel zo overzichtelijk.

Overige Belastingen
en Pensioenen

Bij The Mercenary hebben we een fiscalist met meer dan 14 jaar ervaring aan boord. Prekash heeft jaren bij de Belastingdienst gewerkt en is nu onze steunpilaar voor alle fiscale zaken. Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting dan wel vennootschapsbelasting voor ondernemers. Onze fiscalist geeft niet alleen fiscaal advies, maar heeft ook een expertise op het gebied van pensioenen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Bel ons vandaag!