THE MERCENARY

ONZE MISSIE

Als financieel dienstverlener hebben wij tot doel om onze klanten te steunen en te adviseren. Dit doen wij op een persoonlijke en betrokken manier in een sfeer van openheid en wederzijds vertrouwen. Wij zijn flexibel, transparant en nauwkeurig en hebben bovendien zelf affiniteit met de branches waarin we werken.

ONZE EXPERTISE

Kennis creatieve sector- +10 years
Inzicht & strategie
Belasting aangiftes
Ontwikkelingen financiële industrie

Orvie Kléberg

tel. 06 245 595 92

orvie@themercenary.nl

Prekash Gharbaran

tel. 06 814 337 57

prekash@themercenary.nl

Noël Stuart

tel. 06 272 343 42

noel@themercenary.nl

De oprichters aan het woord...

The Mercenary is 10 jaar geleden begonnen in de entertainmentbranche. Het begon als vriendendienst, echter is dit in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Zoals elke onderneming hebben wij ook moeten leren, vallen en opstaan, doorgaan en doorzetten. Uiteindelijk hebben wij slagen gemaakt om The Mercenary verder te professionaliseren. De meest recente slag is ons nieuwe digitale plaform, waardoor de verwerking van gegevens en communicatie met onze relaties nog makkelijk wordt. Niet alleen voor ons, ook voor u als onze relatie.

Wij hebben onze roots en cultuur in de creatieve sector. Orvie & Noel organiseerden zelf events met afwisselende inhoud en kunnen zich daardoor goed verplaatsen in veel van de ondernemeringen en ondernemers die ze bedienen. De drie vennoten hebben alledrie al meer dan 10 jaar ervaring in hun werkgebieden; administratie ,business development, consultancy en fiscaliteit.

Orvie, Noël & Prekash

Finance Goeroe’s / Еntrepreneurs / Harde werkers

0
Jaar opgaves gemaakt
0
Klanten
0
OB aangiftes gemaakt

Waarom werken met ons...

Respect

Tien jaar specialist in adminstraties voor de entertainment branche; de verscheidenheid van type relaties is enorm. We respecteren onze relaties voor hun spirit, drive en ondernemerschap. Wij gaan met al onze klanten gelijk om, of ze nu net beginnen of dat ze een succesvolle grote onderneming zijn.

Transparant

Belasting, administratie, aftrekposten. Wij begrijpen dat onze core-business niet altijd even makkelijk te begrijpen is. Wij houden u graag op de hoogte van de status van het werk, onze processen en de te nemen stappen. Wij proberen dit altijd duidelijk en transparant met u door te nemen. Wel zo helder.

Integriteit & Vertrouwelijkheid

We gaan met de grootste vertrouwelijkheid om met de informatie die we van onze relaties krijgen.

Wij voldoen volledig aan de Nederlandse wetgeving door ons te conformeren aan de AVG; dit houdt onder andere in dat de aangiftes die we namens onze relaties doen nu versleuteld zijn.

 Door het jarenlang samenwerken met onze relaties ontstaat er een band. Een band die ervoor zorgt dat er open wordt gesproken; gave toekomstplannen en spannende opdrachten zijn ons niet onbekend. Ook deze gesprekken vinden bij ons altijd plaats in de volste vertrouwelijkheid. Bij ons is uw informatie veilig.

Groei & Ondernemerschap

Over uw energie, talent en drive als zelfstandig of aan het roer van een groeiende onderneming; daar hoeven wij u niets over te vertellen. Onze voldoening en drijfveer ligt juist in het ondersteunen bij het najagen van uw droom, uw visie. Het succes dat wij zien bij ondernemingen die wij dagelijks helpen is dan ook een bevestiging dat wij het samen goed doen.

Ons bedrijf in beeld...