THE MERCENARY

ONZE MISSIE

Als financieel dienstverlener hebben wij tot doel om onze klanten te steunen en te adviseren. Dit doen wij op een persoonlijke en betrokken manier in een sfeer van openheid en wederzijds vertrouwen. Wij zijn flexibel, transparant en nauwkeurig en hebben bovendien zelf affiniteit met de branches waarin we werken.

ONZE EXPERTISE

Kennis creatieve sector- +10 years
Inzicht & strategie
Belasting aangiftes
Ontwikkelingen financiële industrie

Orvie Kléberg

Ik ben een gedreven senior consultant, financial controller en veelzijdig ondernemer. Na mijn HEAO opleiding Accountancy RA begon ik bij een hecht accountantskantoor waar ik onder andere verantwoordelijk was voor het samenstellen van jaarrekeningen (controlepraktijk teamverband / controleren MKB). Bij Grant Thornton was ik relatiebeheerder die daarbij zijn eigen team aanstuurde.
Verder heb ik een brede doch diepe kennis van financiële rapportages zoals jaarrekeningen, prognoses, tussentijdse rapportages, projectadministratie, interim- en eindejaarscontroles. Ik ben gewend om aan grote projecten te werken, waar ik zelfstandig opereert en/of meerdere mensen aanstuurt. Ik sta bekend om mijn eigen hoge kwaliteitsnormen, transparantie en punctualiteit die ik op een fijne, menselijke manier weet over te brengen.

 

tel. 06 245 595 92

orvie@themercenary.nl

Prekash Gharbaran

Na 14 jaar als ambtenaar te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Ik was op zoek naar dynamiek en energie. Ik wilde niet meer in een negatieve sfeer werken maar mensen kunnen helpen en dus dienstverlenend aanwezig kunnen zijn. Voor mijn carrière bij de Belastingdienst heb ik jaren in de Horeca gewerkt, dienstverlener zit er wel in bij mij.
Ik hou ervan om kennis over te dragen en mensen te helpen met zaken die ze niet begrijpen en die voor mij gesneden koek zijn. Ik praat graag met mensen en ben altijd blij om nieuwe mensen te leren kennen. Ik krijg dan ook veel energie van de functie die ik op dit moment binnen het bedrijf uitoefen. Ik heb veel contact met mensen en mag veel praten.

 

 

tel. 06 814 337 57

prekash@themercenary.nl

 

Noël Stuart

Na een aantal jaren voor een aandelen bank op de legal afdeling gewerkt te hebben heb ik ervoor gekozen om een andere weg in te slaan. Ik had verder geen idee wat ik echt wilde doen. Tijdens een avondje uit kwam ik iemand tegen die precies op dat moment hulp nodig had met de dagelijkse administratie. Drie dagen later ging ik daarheen op sollicitatie gesprek en uiteindelijk was ik het geworden.
In de tijd dat ik daar werkte werd ik steeds vaker en vaker gevraagd om te helpen met uiteenlopende belasting/administratie vraagstukken. Aan het begin dit allemaal als vrienden diensten gedaan tot het moment dat het teveel werd en samen met Orvie The Mercenary begonnen.
Mensen zoveel mogelijk helpen is wat me het meest aanspreek, of het nou is om ze problemen te helpen oplossen of helpen om hun vaardigheden/bedrijf uit te bouwen en groter worden.

 

tel. 06 272 343 42

noel@themercenary.nl

De oprichters aan het woord...

The Mercenary is 10 jaar geleden begonnen in de entertainmentbranche. Het begon als vriendendienst, echter is dit in de loop van de jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Zoals elke onderneming hebben wij ook moeten leren, vallen en opstaan, doorgaan en doorzetten. Uiteindelijk hebben wij slagen gemaakt om The Mercenary verder te professionaliseren. De meest recente slag is ons nieuwe digitale plaform, waardoor de verwerking van gegevens en communicatie met onze relaties nog makkelijk wordt. Niet alleen voor ons, ook voor u als onze relatie.

Wij hebben onze roots en cultuur in de creatieve sector. Orvie & Noel organiseerden zelf events met afwisselende inhoud en kunnen zich daardoor goed verplaatsen in veel van de ondernemeringen en ondernemers die ze bedienen. De drie vennoten hebben alledrie al meer dan 10 jaar ervaring in hun werkgebieden; administratie ,business development, consultancy en fiscaliteit.

Orvie, Noël & Prekash

Finance Goeroe’s / Еntrepreneurs / Harde werkers

Nicole Kroes

Ik ben Nicole Kroes en vervul met veel plezier de afwisselende en organisatorische functie van Office Manager bij The Mercenary.
Zelf ben ik ook creatief ondernemer en afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie, studierichting Production Design.
Als freelancer heb ik diverse projecten gedaan voor film en televisie, waarbij food styling al snel mijn aandacht trok.
Mijn algehele interesse voor voeding groeide en inmiddels ben ik, met een diploma voedingsdeskundige op zak, bezig met een vervolgopleiding tot gewichtsconsulent en het opzetten van mijn eigen praktijk GoedDoorFood.

 

 

 

 

.

Ashley Audhoe

Mijn naam is Ashley Audhoe en ik ben sinds september 2019 werkzaam bij The Mercenary Financial Services. Hiervoor heb ik 12 jaar lang voor een administratiekantoor in Hilversum gewerkt. Daar heb ik na mijn stage tijdens mijn studie administrateur vakantie werk gedaan waarna zij mij een vaste baan hebben aangeboden. Na 12 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik bij The Mercenary gevonden.
Naast mijn werk als hoofd afdeling administratie bij The Mercenary ben ik zelf ook creatief en ondernemend bezig als fotograaf bij mijn eigen eenmanszaak ARAudhoePhotography. Hierdoor ben ik bekend in de creatieve en evenementen sector waar The Mercenary gespecialiseerd in is. Door mijn jarenlange ervaring bij mijn vorige werkgever weet ik als geen ander dan geen klant het zelfde is en ze allemaal een eigen aanpak nodig hebben waarop ik goed kan inspelen.
Zoals bij het maken van het logo van The Mercenary (origami kraanvogel) nodig is, kan ik creatief denken en secuur werken.

Tamara Krijger

In 2009 heb ik mijn diploma zelfstandig bloemist behaald en heb ik mijn eigen bloemenwinkel geopend. Ik verzorgde voornamelijk de bloemen voor bedrijven, Evenementen en was gespecialiseerd in rouw en bruidswerk. Ik vond dit heerlijk werk aangezien ik al mijn creativiteit hierin kwijt kon en ik de ideeën van mijn klanten kon uitwerken.
Na 5 jaar wilde ik toch iets anders aangezien dit niet meer in mijn toekomstbeeld paste. Ik heb me laten omscholen en ben in 2014 als stagiaire Financieel administratief medewerker terecht gekomen bij The Mercenary Financial Services b.v. Het bedrijf sprak mij aan door de laagdrempeligheid van het bedrijf en doordat ze affiniteit hebben met de creatieve sector en daardoor toch net even anders denken dan een standaard administratiekantoor. Na 1 jaar stage te hebben doorlopen heb ik mijn diploma behaald en mocht ik als volwaardig medewerken bij The Mercenary blijven werken als administrateur. Ik wil mezelf dan ook blijven ontwikkelen zodat ik kan mee groeien net als de technologieën en maatschappij van tegenwoordig.
0
Jaar opgaves gemaakt
0
Klanten
0
OB aangiftes gemaakt

Waarom werken met ons...

Respect

Tien jaar specialist in adminstraties voor de entertainment branche; de verscheidenheid van type relaties is enorm. We respecteren onze relaties voor hun spirit, drive en ondernemerschap. Wij gaan met al onze klanten gelijk om, of ze nu net beginnen of dat ze een succesvolle grote onderneming zijn.

Transparant

Belasting, administratie, aftrekposten. Wij begrijpen dat onze core-business niet altijd even makkelijk te begrijpen is. Wij houden u graag op de hoogte van de status van het werk, onze processen en de te nemen stappen. Wij proberen dit altijd duidelijk en transparant met u door te nemen. Wel zo helder.

Integriteit & Vertrouwelijkheid

We gaan met de grootste vertrouwelijkheid om met de informatie die we van onze relaties krijgen.

Wij voldoen volledig aan de Nederlandse wetgeving door ons te conformeren aan de AVG; dit houdt onder andere in dat de aangiftes die we namens onze relaties doen nu versleuteld zijn.

 Door het jarenlang samenwerken met onze relaties ontstaat er een band. Een band die ervoor zorgt dat er open wordt gesproken; gave toekomstplannen en spannende opdrachten zijn ons niet onbekend. Ook deze gesprekken vinden bij ons altijd plaats in de volste vertrouwelijkheid. Bij ons is uw informatie veilig.

Groei & Ondernemerschap

Over uw energie, talent en drive als zelfstandig of aan het roer van een groeiende onderneming; daar hoeven wij u niets over te vertellen. Onze voldoening en drijfveer ligt juist in het ondersteunen bij het najagen van uw droom, uw visie. Het succes dat wij zien bij ondernemingen die wij dagelijks helpen is dan ook een bevestiging dat wij het samen goed doen.

Ons bedrijf in beeld...